top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij begrijpen dat je als potentieel deelnemer veel vragen hebt. Wij kunnen deze op dit moment nog niet allemaal beantwoorden. Maar hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Is Project Dans een afvalrace? 

Ja. De eerste twee opnamedagen bestaan uit auditiedagen, waarbij een groot aantal deelnemers ter plekke hun talent kan laten zien. Hieruit worden 10 deelnemers geselecteerd.​ Aan het eind van iedere aflevering valt er iemand af.

Hoe weet ik of ik of ik aanwezig kan zijn bij de auditie?

Geef je uiterlijk vóór 31 mei 2024 op. De voorselectie gebeurt op basis van het filmpje en de vragenlijst die je invult bij je aanmelding. We laten je zo snel mogelijk weten of het 2e seizoen doorgaat, en of je dan wel of geen plek hebt bij de auditie.

Ben ik wel goed genoeg?  

We zoeken getalenteerde dansers. Elke stijl mag, van hiphop tot linedance, van ballet tot latin. Als dansen je passie is en je denkt dat jij kans maakt de beste allround danser van Nederland te worden, dan zien we je aanmelding graag tegemoet.

Wie mag er meedoen?

Iedereen die in zichzelf de potentie ziet om de beste allround danser te worden en die graag het ontwikkelingstraject wil doorlopen dat wij aanbieden, kan zich opgeven.

Hoe geef ik mij op? 

Opgeven kan alleen via het aanmeldformulier op deze website. Aanmeldingen op andere wijze (post, mail, social media, et cetera) kunnen wij niet in behandeling nemen.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden? 

Aanmelden kan tot 31 mei 2024.

Krijg ik een bevestigingsmail als ik me heb aangemeld?

Ja die ontvang je direct na aanmelding.

Moet ik in een bepaalde tijdsspanne een choreo leren? 

Na de uitleg over stijl, techniek en scène, choreo bepalen de coaches in overleg met gast choreografen hoeveel tijd nodig is om de choreo te leren.

Moet ik betalen om mee te doen? 

Nee, deelname is gratis.

Wie beoordelen mijn dans?   

Een vakkundige jury bepaalt elke aflevering wie de beste en wie de minst presterende danser is. Daarbij wordt uiteraard gekeken naar uitvoering, techniek en creativiteit, maar ook naar vooruitgang en inzet. De jury bestaat uit 2 vaste professionals en een gastjurylid die per stijl/aflevering wisselt.

Wat is de hoofdprijs?  

De danser wint de eretitel Danstalent van Nederland en een nog nader te bepalen prijs vergelijkbaar met het 1ste seizoen.

Krijg ik geld voor deelname?  

Nee, deelnemers doen mee voor de uitdaging, het creatieve plezier, omdat zij hun dans aan een groot publiek willen tonen of andere persoonlijke redenen, niet voor het geld.

bottom of page